Ohai

Trinity master compiling problem

Hi I'm back :b hope I'll have some time to get back to anything of this wow stuff

So started compiling legion trinitycore got stuck at extractor.bat ( mapextractor.exe mmaps_generator.exe vmap4assembler.exe and vmap4extractor.exe) not extracting anything, giving an error.

Asked on ther forums then Aokromes told me to put common.dll into the wow folder, but left me in a blind alley cos I dont know where that common.dll should be? My retail Blizz legion folder doesnt have a common.dll??

trying to compile on win10, any help appreciated

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey Смердокрыл could u plz just put your common.dll i would like to try with that, if u have a common.dll that is

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Ohai said:

hey Смердокрыл could u plz just put your common.dll i would like to try with that, if u have a common.dll that is

That's the problem: I don't have any common.dll. The only dll I have in the WoW folder is dbghelp.dll

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hii im back too and also having trouble with this.

worldserver log:

0000_43_31.map' does not exist!

 

And every map extractor I have tried gives me this: ( have tried recompiling and repacks(

MPQ files found in Data directory!
This tool works only with World of Warcraft: Legion

To extract maps for Wrath of the Lich King, rebuild tools using 3.3.5 branch!

Press ENTER to exit...

 

 

data folder patches.png

p.s no common.dll anywhere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes?? Like i said i've tried rebuilding/downloading the tools from elsewhere to make sure i have the 3.3.5a map extractor. My data folder looks normal correct? The dir to the maps is good in worldserver.conf

T_T sorry if I'm missing something obvious someone please help meee 

Share this post


Link to post
Share on other sites

are u compiling legion or 335 domminust? your error says u got wrong extractors, pulling right branch? :P

my problem up there was old boost had to upgrade, now i got new problems yipee

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now