Search the Community

Showing results for tags 'solved'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important
    • Announcements
    • Getting Started
  • Modding
    • Modeling
    • Level Design
    • Interface
    • Serverside
    • Noggit
    • Miscellaneous
    • Retro-Porting
    • Useful Services
  • Projects
    • Recruitment
    • Paid Work
    • Showcase
    • Machinima
  • Community
    • General
    • Random
    • Gallery
    • Releases
    • The Graveyard

Categories

  • Tools
    • Uncategorized
    • Map Editing
    • Model Editing
    • DBC & DB2 Editing
    • Serverside
    • CASC & MPQ
  • Resources
    • Graphics
    • Uncategorized
    • Models
    • Maps
    • Client Patches
  • 010 Editor Scripts and Templates

Categories

  • Projects
  • Machinima
  • Software Development

Categories

  • Beginner
    • Русский
    • Deutsch
  • Modeling
    • Česky
    • Français
  • Level Design
  • Interface
  • Serverside
  • Miscellaneous
    • Česky
    • Français
  • Retro-Porting
  • Machinima

Categories

  • Tutorials
  • Timelapse
  • Miscellaneous

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Discord


Twitter


Skype

Found 15 results

  1. Hello, I would like to find out how i can export models to world of warcraft that has transparency in the texture. Lets say i want to import a feather with transparent background. It does not appear as transparent ingame, if was long time ago i tried last time but i think last time i actually tried it the part that was supposed to be transparent was black if im not mistaken. And yes, I have seen the tutorial by Inico but im not looking to create an animated texture, Im only looking for that part to import model with trasparency in the texture and exclude this whole animation thing, So what exactly is needed to be done for the transparency? I would also like to ask about double sided faces. Bu default if i import a plane with a texture i can see it ingame from the front but if i look behind the plane the plane is invisible. So i'm wondering how i can make the texture appear from both sides? Ofcourse, I could cheat and just apply a solidify modifier in blender but thats not exactly how i want to solve it...
  2. Hi everyone, I've been converting models from bfa to woltk, but I've seen some mounts come out with mistakes as you can see in the image. and this how looks the .m2. I hope someone can give me some tips or some idea of how to fix it, thanks btw I'm using this tool to model convertion :
  3. So, I created WMO using Skarn blender addon, it greatly works in WMV, but when I'm trying to port it from text file to Noggit, Noggit crashes with this log. To the information, as some of dooadsets I used models ported by Adspartan's converter. I know that they caused this problem, but there is some way to fix it? UPD Problem caused not by dooadsets, I delete them, but noggit still crushes
  4. How could I convert my downported cata WMOs into something editable, like obj?
  5. Hi there ! As I'm not quite sure to know where the problem originates, I'm posting in misc. I'm actually following Amaroth's english tutorials and I just started painting mountains and beach of a small test island. On Noggit (Version compiled from repo a week ago), it looks like this : But in game (WotLK), it looks like this with low shadows : And like this with all parameters to ultra : The first screen displaying noggit was made AFTER I saw the problem, so as you can see, most of the textures are fine, but there are still some stripes on the left that were definitely not there when I painted it, and the chunk near the circled cursor got pretty weird too. Maybe it's a very simple problem I don't know (But I hope so !). I tried to search for it but I didn't find anything, so if you have any idea, please let me know.
  6. Hey! I decided to try, once again, to compile a server on my own. I followed this guide, using this source. All was fine until I got to the part where you set up the SQL tables. I connected to root (using Navicat), ran create_mysql.sql, and ended up having the following databases: auth, characters, information_schema, mysql, performance_schema, test, and world. Auth, characters, test, and world are empty. Following the guide, I downloaded TDB_full_world_434.15_2017_01_02.sql and placed it in the same folder as bnetserver.exe. I then ran the latter in hopes that it would prompt me to create databases and all would be wonderful, BUT NO! Bnetserver.exe just closes instantly (which makes sense, since there are no tables for it to connect to). What should I do?
  7. Hello, Model Changing community. Since a few weeks ago many people started experiencing weird problems with most cmd-based software that is used in WoW modding. The issue only appears for Windows 10 users who updated their systems up to KB3116908 update. The cause of the problem is cygwin1.dll located in the folder along with the tool. It is outdated and is no longer relevant to new Windows standarts, so please download it from here and replace. I will replace the DLLs in WoWDevKit soon. For people encountering this bug in the future: If one of your tools creates multiple processes on launch until your PC freezes and goes out of memory, try doing what I said here. Big thanks to Cromon and everyone else who helped out figuring out this issue. Big shame on Microsoft Support for sending me to check my system for viruses and doing System File Scan. Happy modding, everyone.
  8. https://wowdev.wiki/DB/SpellVisualMissile guys I wanted to make a new spell in wod and I found that they changed the missile ID from spellvisual.db2 to SpellVisualMissile.db2 but I cant find any link between the spell and the missile in SpellVisualMissile.db2 and I cant find anything in the web that can tell me what is the column 2 in SpellVisualMissile.db2 the only thing I know is column 3 is the column that have the id of the missile in spellvisualeffectname.db2 can any one tell me what is the link between the spell and spellviualmissle.db2
  9. So I'm trying to create a creature model that has a properly flowing cloak, or atleast a cloak that moves with the bones. I've just uploaded my blend file, considering I'm not sure how to pack this into an M2 and still have all the geometry there, I'm assuming because I didn't name / parent shit properly it doesn't appear in the m2 when converted to M2i. Anyway, If anyone could look at this, get it working, feel free to keep it for yourself too. I'd very much appreciate any help you can offer. I understand that It's a bother for me to ask you to do shit like this for free, hopefully my 'work' is good enough to be considered payment, and make it worth your while, I haven't seen any other full body cloak patches anyway. HilltopBees.blend
  10. How to change all races "character create\select" screens to goblin (Interface\glues\models\UI_Goblin) screen for example?
  11. Hey! I deleted some race (and class) icons from charactercreate.xml (From Char create screen) so its worked fine until I'm not pressed create new character button. After I press this button, game showed to me random race+class. So, who know how to remove this randomize with xml\lua or dbc? (I've already tried all xml, lua and dbc and I couldn't find decision.)
  12. Hey guys so I've been working on Blizzard ADTs and adding new groundobjects to each ADT and it worked fine on the first ADT but when I put 25 ADTs on the groundeffect adder and afterwards put them into ground_Doodad_fix and replaced them with the old ADTs in my project directory I got ingame and everything started crashing! Its always the same error: I was looking around the internet for a possible solution and got here: http://modcraft.superparanoid.de/viewtopic.php?f=12&t=3627 It seems like this one solution from "Vel" should be working but I really dont have a clue what he means so I am pretty much on a lonely island. If someone could explain me how to fix this error without losing my whole work I would really appreciate it! UPDATE: I really dont know why lol, but when you go into Noggit and change something after the crash, save it and pack it into your patch and my error is gone. Just go ingame, ride around and remember the place where you got the crash, go into Noggit and change something on that ADT where you got the error before (I deleted a small skeleton corpse for example) save it and update your patch with the changes you just did in Noggit. Go ingame and everything should work again, at least that worked for me lol
  13. Who know where I can find lua/xml file with this bottoms? I need to disable "compare achievements" bottom.