Search the Community

Showing results for tags 'RETRO-PORTING'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Important
    • Announcements
    • Getting Started
  • Modding
    • Modeling
    • Level Design
    • Interface
    • Serverside
    • Noggit
    • Miscellaneous
    • Retro-Porting
    • Useful Services
  • Projects
    • Recruitment
    • Paid Work
    • Showcase
    • Machinima
  • Community
    • General
    • Random
    • Gallery
    • Releases
    • The Graveyard

Categories

  • Tools
    • Uncategorized
    • Map Editing
    • Model Editing
    • DBC & DB2 Editing
    • Serverside
    • CASC & MPQ
  • Resources
    • Graphics
    • Uncategorized
    • Models
    • Maps
    • Client Patches
  • 010 Editor Scripts and Templates

Categories

  • Projects
  • Machinima
  • Software Development

Categories

  • Beginner
    • Русский
    • Deutsch
  • Modeling
    • Česky
    • Français
  • Level Design
  • Interface
  • Serverside
  • Miscellaneous
    • Česky
    • Français
  • Retro-Porting
  • Machinima

Categories

  • Tutorials
  • Timelapse
  • Miscellaneous

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Discord


Twitter


Skype

Found 4 results

  1. Hi there, I am the admin of a couple of WoW servers and we are looking for experient model editors and importers. Work is basically two-fold: 1. Fix some previously imported mounts and one NPC 2. Add about 25 or so new mounts and pets, plus about 25 transmog items. This will be a paid gig so serious and professional replies only, please. Feel free to get in touch with me directly via Discord: Janitor#2871 Thanks a lot, Janitor
  2. I'm currently testing a down-ported maelstrom map from 6.x to 3.3.5a that I made and for some reason it shows different in Noggit then in my client. Screenshot from Noggit: https://imgur.com/a/1ejnmzP Screenshot from WoW: https://imgur.com/a/50CP9fc Would anyone have any ideas as to why this might be happening and how to fix it? I have tired searching for hints but found none. Any help would be much appreciated. P.S I have attached my patch if anyone wants to look at it and try to help me fix this. Patch-Z.mpq
  3. Hi! I'm quite noob at Retro-porting and I was looking a way to port those new animations to LK. After doing some research I noticed it won't be an easy task,and what I discovered is a little information. I know that those animations are stored in the Legion .m2 character files, I have been looking for a converter for .m2 Legion format file to LK's and i did found PhilipTNG's one, but it doesn't support character models conversion. Even if could convert them, then I would have to link those new animations to the spells cast animations instead of the old ones. I'm quite lost at the moment, I don't know how and if it's possible to make any progress on the right direction. Does anyone know if this is achievable? If it is, I'm pretty sure that it would take many hours, but I don't care how much time it could take, I would like to know how to achieve this. I'm sorry if it feels like a really dumb question. Thanks for any kind of help!
  4. NOTE!! -- I'm using 010 Editor 5.0 in the video, the one that's available now is 6.0, You'll need to change your 'Startup Action' to 'Display Empty Interface' in the General Options. To get to the options, click Tools then Options. If you don't do this, you'll get annoying 'cannot find file' errors. --